e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Πρόγραμμα Κηδείας Πατριάρχου Βουλγαρίας Νεοφύτου. Θα προστεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Πατριαρχείο Βουλγαρίας

Στις 16 Μαρτίου στις 9:30 π.μ στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό «Άγιος Αλέξανδρος Νιέφσκι» θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια στις 11:30 θα αρχίσει η κηδεία του εκλιπόντος Πατριάρχη Βουλγάρου Νεοφύτου, υπό τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, σε συνδυασμό με τους εκπροσώπους των Τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών και τους επισκόπους της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας - Πατριαρχείου Βουλγαρίας. 

Μετά το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας θα ξεκινήσει πένθιμη πομπή από τον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό «Αγ. Αλέξανδρος Νιέφσκι», η οποία θα διέλθει κατά μήκος της λεωφόρου «G.S. Rakovski», της λεωφόρου «Tsar Osvoboditel», της οδού Maria Luisa και θα καταλήξει, μπροστά από τον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό «Αγία Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: