e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης στο Φανάρι


Ανάμεσα στο πλήθος των εκ περάτων προσελθόντων στο αειλαμπές Φανάριον των Ορθοδόξων, στην Πόλη του Κωνσταντίνου, για να ευχηθούν στον Πατριάρχη του Γένους για τα 84α γενέθλιά του, ταξίδεψαν και παραβρέθηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατραμάδος και οικογενείς του Αγίου Δωδώνης: η ανεψιά του Μαρία και η εγγονή του Ζελί με τον σύζυγό της Μένιο. 

Οι ανωτέρω Επισκέπτες Βαρθολομαίου παρακάθισαν στο επίσημο γεύμα που παρατέθηκε για την ξεχωριστή αυτή εορτή, η οποία -σημειωτέον- συμβαίνει κάθε 29η Φεβρουαρίου, ήτοι κάθε τέσσερα χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: