e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Την ερχόμενη Κυριακή (14/6) θα εορτασθεί εν Βανάτω η μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Ενόψει της επικείμενης εορτής του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας, εμείς εδώ στην Ενορία μας θα τιμήσουμε δεόντως τη μνήμη του κοσμαγάπητου αυτού νέου Αγίου την ερχόμενη Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, όπου από πέρυσι έχει φιλοτεχνηθεί σχετικό Εικόνισμα, ευγενής δωρεά π. Γεωργίου Κωστή

Κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας θα γίνει Αρτοκλασία, ο δε θεολόγος κ. Σταμάτιος Ζούλας θα ομιλήσει κατάλληλα για την προσωπικότητα, το έργο και την αγιοσύνη του θαυματουργού Αγίου Λουκά.

Όσοι πιστοί, προσέλθετε! Για τους ενδιαφερόμενους: Όρθρος, Λειτουργία με Αρτοκλασία και Ομιλία από 8 έως 10 π.μ. 

Σημειωτέον ότι σε όσους εκκλησιασθούν θα προσφερθεί ως ευλογία από ένα μικρό βιβλίο για τον Άγιο Χειρουργό των εκδόσεων Ποταμίτου! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: