e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας του π. Παν. Καποδίστρια στο περιοδικό "Ανάπλασις"


Στο περιοδικό ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ, τεύχος 464-465, Ιουλίου-Δεκεμβρίου 2014, και στις σελίδες 72 εξ., στήλη "Το Βιβλίο | Βιβλιοκρισίες" δημοσιεύτηκε παρουσίαση του Δρ Θεολογίας κ. Αθανασίου Γερ. Μουστάκη, για την μεταπτυχιακή διατριβή του π. Παναγιώτη Καποδίστρια, Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εκφραστής του ορθόδοξου θεολογικού λόγου για το φυσικό περιβάλλον, εκδ. Μορφωτικού Κέντρου "Αληθώς", Ζάκυνθος 2014. σσ 136. 

Πλην της ανωτέρω φωτογραφίας της σχετικής δημοσίευσης, η βιβλιοπαρουσίαση του κ. Μουστάκη δημοσιεύτηκε και στην ηλεκτρονική εκδοχή του περιοδικού ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ. Μπορείτε να την αναγνώσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: