e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Πατριαρχική Χοροστασία, κατά την θ. Λειτουργία, στην πανηγυρίζουσα Σκήτη του Αγίου Σπυρίδωνος νήσου Χάλκης [φωτογραφίες + video]


Χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ετελέσθη σήμερα, Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου ε.ε., στην Ιερά Σταυροπηγιακή Σκήτη του Αγίου Σπυρίδωνα στη Χάλκη, πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος, του Θαυματουργού, καθ’ ην πανηγυρίζει η Ιερά ημών Σκήτη.

Παρέστησαν συμπροσευχούμενοι οι Σεβ. Αρχιερείς, Γέρων Πριγκηπονήσων κ. Δημήτριος και Μύρων κ. Χρυσόστομος, καθώς και Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ανθηδώνος κ. Νεκτάριος, Επίτροπος του Παναγίου Τάφου στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, εκκλησιάστηκε η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου.


























Δεν υπάρχουν σχόλια: