e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Με Ιερατικό Συλλείτουργο αύριο η Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγούλα Μπανάτου


Αύριο, Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, ημέρα Αποδόσεως της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ή -κατά τον ευσεβή λαό μας- Εννιάμερα της Παναγίας, στον περικαλλή Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω της Ζακύνθου, τιμάμε την ημέρα πανηγυρικά, πάντα υπό τις προϋποθέσεις των υγειονομικών οδηγιών για την αποφυγή μετάδοσης του φονικού νέου Κορονοϊού.

Κατά την Ευχαριστιακή Σύναξή μας θα προεξάρχει ιερατικώς ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Μωραΐτης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Εκάλης, εκ Ζακύνθου ορμώμενος, ο οποίος μάλιστα θα ομιλήσει επίκαιρα προς το εκκλησίασμα.

Αρχή Όρθρου: 7.45 π.μ. - Αρχή Ιερατικού Συλλείτουργου: 8.45 π.μ. Απόλυση: 10.15 π.μ.  Όσοι ενδιαφερόμενοι, προσέλθετε!




Δεν υπάρχουν σχόλια: