e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Χειροτονία Επισκόπου Άσσου Τιμοθέου, βοηθού Μητροπόλεως Μεξικού, για Βενεζουέλα και Κολομβία [video-photos]


Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020 στην Μπογκοτά Κολομβία και μάλιστα στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πραγματοποιήθηκε η Χειροτονία του Θεοφ. Επισκόπου Άσσου κ. Τιμοθέου, βοηθού της Ιεράς Μητροπόλεως Μεξικού, για την σπορά του θείου λόγου στην Βενεζουέλα και Κολομβία. Στην Ευχαριστιακή Σύναξη για την εν λόγω Χειροτονία προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεξικού κ. Αθηναγόρας, συμπαραστατούμενος από δύο άλλους Αρχιερείς: ο Αρχιεπίσκοπος εν Μεξικώ κ. Αλέξανδρος (Εκκλησίας ΟCA) και ο Επίσκοπος Μυρίνης κ. Αθηναγόρας (Οικουμενικό Πατριαρχείο).

Nuevo obispo Ortidoxo Griego para Colombia y Venezuela Timoteo Torres Obispo de Assos. 

Mil bendiciones en su tarea pastoral. Un ser humano solidario, de Fe inquebrantable y un nortesantandereano con espíritu de servicio.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:











































Δεν υπάρχουν σχόλια: