e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Δεν εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄


Φέρεται σε γνώση των ενδιαφερομένων ότι, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας έναντι του κινδύνου εκ του Κορονοϊού, ο άγων σήμερα τα ονομαστήριά του, Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ΔΕΝ εορτάζει επίσημα και ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ το κοινό για την έκφραση των ευχών τους. 

Ο ίδιος γνωρίζει την αγάπη του ποιμνίου του και ανταποδίδει στις νοερές ευχές των πνευματικών του τέκνων, Ζακυνθίων και μη, προσευχές και αγαπητικά αισθήματα υπέρ τους, ενώπιον της Χάριτος του Θεού και των ηγιασμένων ποδών του Προστάτου και Πολιούχου μας Αγίου Διονυσίου του θαυματουργού.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Διαδικτύου Ι. Μ. Ζακύνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια: