e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Τιμώντας τον Άγιο Διονύσιο στη φερώνυμη Ενορία Central Mangrove Νέας Νότιας Ουαλίας Αυστραλίας

ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
St Dionysios Greek Orthodox Church
21 Nurses Rd. - Central Mangrove
[Το Central Mangrove είναι μια τοποθεσία στην περιοχή της Κεντρικής Ακτής της Νέας Νότιας Ουαλίας της Αυστραλίας, περίπου 76 χιλιόμετρα βόρεια του Σίδνεϊ. Βρίσκεται εντός της περιοχής τοπικής αυτοδιοίκησης του Συμβουλίου Κεντρικής Ακτής.]

Χρόνια Πολλά. Εορτάσαμε και σήμερα την Μνήμη του Αγίου μας.
Επιθυμούμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπό μας κ. κ. ΜΑΚΑΡΙΟ, ο οποίος μας έδωσε την Ευλογία του, ώστε να Ιερουργήσει στην Ενορία μας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος. Και τον ευχαριστούμε πολύ ευχόμενοι να είναι πάντα ΑΞΙΟΣ. Ευχαριστούμε και τους Πατέρες και Διακόνους που συμμετείχαν στην Πανήγυρι. Χρόνια πολλά στους Ενορίτες και Προσκυνητές και σε όλους τους Ζακυνθίους Συμπατριώτες μας. Και στους Εορτάζοντες/ζουσες.
Είθε η Χάρις του Αγίου Προστάτου μας να είναι μετά πάντων υμών.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
π. Νικόλαος Μποζίκης














Δεν υπάρχουν σχόλια: