e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Έκθεση Ζωγραφικής της Σοφίας Τσιάρα στο Κέντρο Λόγου "Αληθώς" (11-15/8/23)

Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Αληθώς», συνεχίζει τις εικαστικές δράσεις του και το φετινό καλοκαίρι με την έκθεση ζωγραφικής της καλλιτέχνιδος Σοφίας Τσιάρα:

«Ζωγραφική σε χαρτί 2»

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Τέχνης «Αληθώς» / Βιβλιοθήκη της Ενορίας Μπανάτου, αρχίζοντας από τη Παρασκευή 11η Αυγούστου στις 19:00 και με διάρκεια έως τον 15αύγουστο του 2023 (ώρες λειτουργίας: καθημερινά 19:00-21:00).

Η κ. Τσιάρα κατάγεται από το Μπανάτο Ζακύνθου, ζει μόνιμα στην Αθήνα, εργάζεται ως ιατρός Νευρολόγος, Συντονίστρια Διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεννηματάς", στον δε ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη ζωγραφική και την χειροτεχνία.
Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» θα είναι τιμή για το Κέντρο Λόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: