e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Πανηγύρι Βανάτου 2023: Έκτακτη τιμή προς τον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄ [photos]


Στο πλαίσιο του Πανηγυριού της Παναγούλας Βανάτου και ευκαιρίας δοθείσης από την χοροστασία του οικείου Μητροπολίτου, Σεβ. Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄, στον εόρτιο Εσπερινό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ναό Παναγούλας, 14.8.23), λαβών τον λόγον ο Εφημέριος, π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ευχαρίστησε τον Σεβ. Ζακύνθου, τόσο για την ευλογημένη παρουσία και χοροστασία του στην εορτή της Ενορίας και της προστάτιδος του Κάμπου, Μεγαλομάτας Παναγούλας, όσο και για την εν γένει τιμή και εμπιστοσύνη του Ποιμενάρχου προς τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπό του επί 12 και πλέον χρόνια, δηλαδή από την πρώτη κιόλας ημέρα της αναρρήσεώς του στον Μητροπολιτικό Θρόνο της Ζακύνθου. 

Σε ανάμνηση και ευχαριστία πάντων τούτων, προσέφερε στον Μητροπολίτη σετ σταυρού και εγκολπίου ως προσωπικό του δώρο τιμής και σεβασμού. 

Αντιφωνώντας ο Σεβ. κ. Διονύσιος, ευχαρίστησε από καρδιάς τον άμεσο συνεργάτη του, π. Παναγιώτη, για την έκτακτη αυτή τιμή, τον κάλεσε μάλιστα να συνεχίσει την διακονία πλάι του με την ίδια αποτελεσματικότητα, όπως μέχρι σήμερα. 










Δεν υπάρχουν σχόλια: