e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Πολιορκημένο Κίεβο: Κυριακή Ορθοδοξίας 2022 στην Καθέδρα της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας [video-photos]

ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟ ΚΙΕΒΟ ΣΗΜΕΡΑ. Την Κυριακή του Θριάμβου της Ορθοδοξίας, 13 Μαρτίου 2022, ο Μακ. Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μιχαήλ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Chernihiv και Nizhyn Ευστράτιος, ο Αρχιεπίσκοπος Vyshhorod Αγαπητός  με τους αδελφούς της μονής και άλλους κληρικούς προσευχήθηκαν μαζί με τον Προκαθήμενο της τοπικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας έγιναν προσευχές για τους στρατιώτες που υπερασπίζονται την Ουκρανία, για την κυβέρνηση και τον λαό της χώρας.

Στο τέλος, ο Προκαθήμενος Επιφάνιος μνημόνευσε τις ψυχές των πεσόντων Ουκρανών στρατιωτών και αθώων πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ:

























































Δεν υπάρχουν σχόλια: