e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Άγγελμα 40νθήμερου Μνημοσύνου Μητροπολίτου Νιγηρίας Αλεξάνδρου

 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΣΣΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ 

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΚΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Ανακοινώνεται ότι το Σάββατο, 29η Ιουλίου ε.ε, στο Ιερό Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου) στο Μήλεσι Αττικής, θα τελεσθή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας θα λάβη χώρα το τεσσαρακονθήμερο Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Νιγηρίας κυρού Αλεξάνδρου, Ιεράρχου του Πρεσβυγενούς Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Του αοιδίμου Μητροπολίτου Αλεξάνδρου, διακεκριμένου εκκλησιαστικού ανδρός, διακονήσαντος θυσιαστικώς επί εικοσαπενταετίαν την κατά Νιγηρίαν τοπική Εκκλησία, έστω η μνήμη άληστος.

Εκ του Πατριαρχείου


Δεν υπάρχουν σχόλια: