e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Φοιτητές Αρχιτεκτονικής από την Ιαπωνία στο Ορφανοτροφείο Πριγκήπου

Φοιτητές Μεταπτυχιακού Τμήματος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Mukogawa της Ιαπωνίας, συνοδευόμενοι από ακαδημαϊκούς της αντίστοιχης Σχολής του Πανεπιστημίου Bahçeşehir, υπό την ηγεσία του καθηγητού και κοσμήτορα κ. Murat Dündar, επισκέφθηκαν το ιστορικό Ορφανοτροφείο Πριγκήπου και ενημερώθηκαν από τον αρχιτέκτονα Δρ Απόστολο Πορίδη, βασικό μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής για την ιστορία και τις προσπάθειες για την αποκατάσταση του συγκροτήματος.

Πριν από μερικές εβδομάδες φοιτητές της Αρχιτεκτονικής Σχολής της Στουτγκάρδης επισκέφθηκαν την Κωνσταντινούπολη για να συνεργαστούν και να ενημερωθούν για τα σχέδια και τις μελέτες αποκατάστασης του Ορφανοτροφείου Πριγκήπου.

Πηγή: fosfanariou.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: