e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Τιμητική Διάκριση στον Σταμάτιο Ζούλα εκ μέρους του Μορφωτικού Κέντρου "Αληθώς"

Απόψε, 9η Νοεμβρίου 2023, στο τέλος της εσπερινής Ευχαριστιακής Συνάξεως προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου, στο ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ταξιαρχών και Νικολάου Βανάτου εν Ζακύνθω, ο Εφημέριος π. Παναγιώτης  Καποδίστριας, ως υπεύθυνος του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου και Τέχνης "Αληθώς" απένειμε Τιμητική Διάκριση μετά Χρυσού Σταυρού (την πρώτη μιάς σειράς ανάλογων βραβεύσεων που θα ακολουθήσουν) στον κ. Σταμάτιο Ζούλα, διαπρεπή MSc Θεολογίας και μάχιμο εκπαιδευτικό.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποδόθηκε στον κ. Ζούλα, ως ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνη κι επιβράβευση για την εν γένει επιστημονική, κηρυγματική και ιεροψαλτική στήριξη -επί πολλά έτη- που παρέχει στις ενοριακές δραστηριότητες του Βανάτου, λειτουργικές - λατρευτικές ή πολιτιστικές. Ο τιμηθείς ευχαρίστησε με συγκίνηση. 

Ακολούθησαν κεράσματα, στο πλάτωμα του Ναού, προσφορά του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και της κ. Μαρίας Δίου, συζύγου του τιμηθέντος κ. Ζούλα.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: