e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην παρουσίαση του βιβλίου του Παρασκευά Συριανόγλου "Μια Αγάπη, Δυο Θεοί" | Σμύρνη, 5.2.2016 [videos]

Εσπέρας 5ης Φεβρουαρίου 2016, στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Πατριάρχης του Γένους  κ.κ. Βαρθολομαίος, αναφερόμενος στο περισπούδαστο βιβλίο του Παρασκευά Γ. Συριανόγλου, με τον πολλά λαλέοντα τίτλο "Μια Αγάπη, Δυο Θεοί"! Όπως μάλιστα είπε, παρότι το πρόγραμμά του είναι συνήθως βεβαρημένο, τα δε βιβλία τα θησαυρίζει στην Βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου, το εν λόγω βιβλίο διάβασε πολύ γρήγορα, σε δυο-τρεις ημέρες. 
     Δοθείσης ευκαιρίας τόνισε ο Πατριάρχης ότι οι θρησκευτικές διαφορές δεν πρέπει να επιφέρουν πράξεις πολέμου, ο δε διάλογος επιλύει τις διαφορές, στο πλαίσιο της ανοχής
     Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σμύρνης Ekrem Demirtas ευχήθηκε η φιλία να συνεχίσει να αυξάνεται συν τω χρόνω και δήλωσε ότι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζει τον Πατριάρχη σε κάθε ευκαιρία!







Μουσική: Αντώνης Ζαχαράκης. 
Εμπνευσμένο από το εν λόγω βιβλίο του Παρασκευά Συριανόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: