e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Κυριακή της Χαναναίας, 6.2.2022, στον Ναό της Φανερωμένης Βανάτου


Πρωί Κυριακής της Χαναναίας, 6ης Φεβρουαρίου 2022, ισχυούσης ακόμη της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου, ιερουργούντος του οικείου Εφημερίου, π. Παναγιώτη Καποδίστρια, ψαλλόντων δε των κ.κ. Σταματίου Ζούλα και Σπυρίδωνος Σαρατσένου. Ο κ. Ζούλας, έξοχος εκκλησιαστικός ρήτορας και θεολόγος, ομίλησε κατάλληλα προς το εκκλησίασμα.
    Σημειωτέον ότι, στο πλαίσιο της Ευχαριστιακής Συνάξεως, μνημονεύτηκε, ένα χρόνο μετά την εκδημία του, ο ενορίτης μας μακαριστός Ανδρέας Κοντονής του Παναγιώτη, συνταξιούχος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος. 


































Δεν υπάρχουν σχόλια: