Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2007

Φωτολεύκωμα του Πανηγυριού της Παναγούλας 2006
Σ' αυτήν εδώ την ανάρτηση παρουσιάζουμε, για τους φίλους του Ιστολογίου μας, ένα πλούσιο φωτογραφικό απάνθισμα από τις ιερές τελετές και ακολουθίες, που πραγματοποιήθηκαν στην Ενορία μας κατά το περασμένο Δεκαπενταύγουστο (2006), για να τιμηθεί η Παναγούλα, η άγρυπνη προστάτισσα του χωριού μας και των απανταχού Μπανατιωτών.
Κατ' αυτές τις θεομητορικές μέρες η καρδιά μας στρέφεται προς τους απόδημους συγχωριανούς, οι οποίοι μπορεί να έχουν ριζώσει σε άλλες πατρίδες, μα ο νους τους βρίσκεται νοσταλγικά στον μικρό-μεγάλο μας τόπο. Ας είναι όλοι καλά, με την ευχή και προστασία της Παναγιάς.