Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Συγκινητικές φωτοστιγμές από την υποστήριξη του Μεταπτυχιακού του Μάριου Μπενίση

  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σήμερα το μεσημέρι

Η τριμελής επιτροπή της κρίσης του Μεταπτυχιακού. Στο κέντρο ο Ομότιμος Καθηγητής π. Θεόδωρος Ζήσης, αριστερά ο Επίκουρος Καθηγητής π. Κωνσταντίνος Καραϊσαρίδης και δεξιά η λέκτορας Άννα Καραμανίδου.

Οι της προηγούμενης φωτογραφίας στο κέντρο. Επίσης διακρίνονται, αριστερά ο Καθηγητής Θεόδωρος Γιάγκου και δεξιά οι Μητροπολίτες Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος και Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος. Δίπλα τους ο λέκτορας Κωνσταντίνος Κωτσιόπουλος.

Ο Μάριος Μπενίσης κρινόμενος για την διατριβή του: "Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης στη θεολογική έρευνα του Εικοστού Αιώνα"!Με το χαμόγελο της επιτυχίας! Άξιος και σε ανώτερα!