Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Η θυσία του Ενός


Κυκλοφορεί μια κινηματογραφική ταινία του 2003, με τίτλο "Most" (the bridge), η οποία στηρίζεται θεματικά στη σταυρική θυσία του Χριστού. Βεβαίως αυτό συνεπάγεται από τα συμφραζόμενα, επειδή η ιστορία που πραγματεύεται είναι σύγχρονη και συμπερασματικά μόνον οδηγείται ο θεατής στη λύτρωση, που χάρισε ο Θεάνθρωπος στην ανθρωπότητα δια της αυτοπροσφοράς Του.

Εσχάτως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η περίληψη του έργου, διάρκειας 6 περίπου λεπτών, απ'  όπου ο θεατής μπορεί να κάμει ζωτικές σκέψεις. Δείτε το! Και καλύτερα να ανεύρουμε την ίδια την ταινία, ώστε να διδαχθούμε τα δέοντα!