Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2009

Συνεχίζονται οι εργασίες ανοικοδόμησης του νέου παρεκκλησίου στο Μπανάτο


Συνεχίζονται μ' εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ανοικοδόμησης του νέου ενοριακού Παρεκκλησίου του Μπανάτου, το οποίο -ως γνωστόν- ανεγείρει η Οικογένεια Παναγιώτη και Αντωνίας Στραβοπόδη.
Στο ναΰδριο αυτό των Αγίων Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Νικολάου ολοκληρώνεται τώρα η φάση των εσωτερικών σοβαντισμάτων και ήδη μπήκαν εξωτερικά τα πέτρινα περιγράμματα των θυρών και των παραθύρων (τα "κορνιζόλια").
Το έργο επιστατούν διαρκώς οι Δωρητές και μάλιστα ο γιος της Οικογένειας κ. Δημήτρης Στραβοπόδης, Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου.