Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Τα πρώτα 9 δευτερόλεπτα της Χαράς μετά την αναγγελία της Εκλογής Διονυσίου ως Μητροπολίτου Ζακύνθου (αποκλειστικό video)


12 το μεσημέρι της 7ης Οκτωβρίου 2011, στον τρίτο όροφο του Συνοδικού Μεγάρου, αναμένοντας την εκλογή του νέου Μητροπολίτου Ζακύνθου. Επικρατέστερος ήδη στο τριπρόσωπο είναι ο Επίσκοπος Φωτικής κ. Διονύσιος! Οι καρδιές σε αγωνιώδη καλπασμό!...
Καθώς ο π. Δανιήλ Μπιάζης φέρνει περιχαρής το άγγελμα της τελικής εκλογής στην παρέα, που περιστοιχίζει τον κ. Διονύσιο, ο φακός του Νυχθημερόν αποτυπώνει αποκλειστικά τα πρώτα 9 δευτερόλεπτα της Χαράς. Δείτε τα κι εσείς και συγχαρείτε!!!