Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

7 videos από τη Χειροτονία του Επισκόπου Φωτικής κ. Διονυσίου


Υποσχεθήκαμε στους φίλους αναγνώστες ότι σήμερα επιφυλάσσουμε ήχο και εικόνα από τη Χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Φωτικής κ. Διονυσίου. Μες από επτά χαρακτηριστικά (αν και ερασιτεχνικά) βιντεάκια, που ανεβάσαμε στο κανάλι μας στο YouTube, μπορείτε κι εσείς να μεταλάβετε της μεγάλης Χαράς της καθόλου Εκκλησίας, αλλά και ημών των Ζακυνθινών, οι οποίοι δώσαμε χθες το πρωί ένα δυναμικό "παρών" στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου Καισαριανής!

Στο ρεπορτάζ περί του σημαντικού αυτού γεγονότος αξίζει να συμπληρωθεί εδώ ότι της Ευχαριστιακής Συνάξεως προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος και, εκτός του οικείου Μητροπολίτου Σεβ. Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, οι Σεβ. Μητροπολίτες Θηβαΐδος κ. Πορφύριος, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος, Κορίνθου κ. Διονύσιος και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Ελαίας κ. Θεοδώρητος, Νεοχωρίου κ. Παύλος, Μαραθώνος κ. Μελίτων, Θερμοπυλών κ. Ιωάννης και Ρεντίνης κ. Σεραφείμ.