Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Τιμώντας τον Άγιο Πρωτομάρτυρα Στέφανο στο Παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Μεγάρου Ζακύνθου

Πρωί 28ης Δεκεμβρίου 2015, στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου ενδόξου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Σεβ. Μητροπολίτες Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ και Δωδώνης κ. Χρυσόστομος. Λειτούργησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, διακονούντος του Πρωτοδιακόνου Ανδρονίκου Αγαλιανού και ψάλλοντος του κ. Πέτρου Παράσχη - Γραμματέως της Ι. Μ. Ζ. Εκκλησιάστηκαν οι υπάλληλοι του Μητροπολιτικού Γραφείου.
[Φωτορεπορτάζ: Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας]

Και άλλες βαπτίσεις στο Maputo: Άννα και Στεφανία

Maputo 28 Δεκεμβρίου 2015, Καθεδρικός ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωάννη, ο οποίος εξυπηρετεί ακόμη τις λειτουργικές ανάγκες του παλαιού ποιμνίου του