Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2008

Πρωτοχρονιά στο Μπανάτο

Με την δέουσα κατάνυξη γιορτάστηκε σήμερα Πρωτοχρονιά στην Ενορία μας η εορτή της Περιτομής του Κυρίου και η μνήμη του Αγίου Βασιλείου.

Προς τούτο τελέστηκε στον ναό της Φανερωμένης Μπανάτου η θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, στην οποία παρέστησαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρκαδίων, υπό τον Δήμαρχο κ. Στέλιο Μποζίκη.

Ακολούθησε η καθιερωμένη "Δοξολογία επί τω νέω έτει", στο τέλος της οποίας ο Εφημέριος π. Παναγιώτης απηύθυνε προς τους παριστάμενους ευχετήριο λόγο για υγεία, μακρότητα ευλογημένων ημερών και κάθε ουράνια ευλογία, για δε το Δημοτικό Συμβούλιο επικαλέστηκε τη χάρη και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος, ώστε να ενεργούν τα βέλτιστα για τους συνδημότες μας.