e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 25 Μαΐου 2007

Συμμετοχή στο Β΄ Διεθνές Συνέδριο Ορθόδοξης Νεολαίας



Με πρόταση του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος ορίστηκε η Δέσποινα Καποδίστρια, (πτ. Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, που έχει μάλιστα διατελέσει επί πενταετία υπεύθυνη της Νεανικής Συντροφιάς και της Δανειστικής μας Βιβλιοθήκης), να εκπροσωπήσει την ελλαδική Εκκλησία, μαζί με άλλους εννιά νέους από άλλες Μητροπόλεις, στο Β΄ Διεθνές Συνέδριο Ορθοδόξου Νεολαίας. 

Το σημαντικό αυτό Συνέδριο διοργανώνεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, υπό την αιγίδα του Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου Α΄, στην Κωνσταντινούπολη από 11 μέχρι 16 Ιουλίου 2007, με θέμα "Μέλη της Εκκλησίας - Πολίτες του Κόσμου".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Α΄ Συνέδριο είχε διοργανωθεί στην Πόλη επίσης, στο πλαίσιο του Ιωβηλαίου έτους 2000, απ' όπου και η παραπάνω φωτογραφία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: