e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Νεότερα από την Ενορία Αγίου Νικολάου Marrickville



Ανταπόκριση: π. Νικόλαος Μποζίκης / New South Wales, Australia





Λαμβάνετε μερικές φωτογραφίες από την τελευταία αγγλική Θεία Λειτουργία για τη νεολαία μας, την οποία τελέσαμε πριν λίγες ημέρες στο Παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων.



Αξιοσημείωτο είναι ότι, μέσα στο παρεκκλήσι αυτό, υπάρχει η Εικόνα του Προστάτη και Πολιούχου Ζακύνθου, Διονυσίου του θαυματουργού, του αγαπημένου Αγίου μας! Πρόκειται για έργο του 1962, δια χειρός του μακαριστού Ζακυνθίου εικαστικού και δασκάλου Χρήστου Ρουσέα.

Κλείνουμε την ανταπόκρισή μας, ενώ μία ομάδα των ηλικιωμένων τής Ενορίας μας ξεκινά σήμερα για προσκυνηματική εκδρομή στον Άγιο Ιωάννη του Jervis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: