e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η πιο συγκινητική στιγμή του χθεσινού ιεραποστολικού "Αληθώς"


Όλα πήγαν κατ' ευχήν χθες βράδυ στο Κέντρο Λόγου "Αληθώς". Όλοι είχαν κρεμασθεί από τα χείλη του Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, ο οποίος, με παραστατικότητα και σεμνότητα, παρουσίασε τον ιεραποστολικό βηματισμό στη Μοζαμβίκη από το χθες στο αύριο.

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ήταν η προβολή ενός μικρού video, στο οποίο ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας (κατά το ταξίδι του στη Μοζαμβίκη των αρχών του 2012) αποτύπωσε τα παιδιά της Σχολείου της Επισκοπής να ψάλουν το "Χριστός Ανέστη" μέσα στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό ναό της πρωτεύουσας Maputo.

Πολλοί δάκρυσαν και μάλιστα άφησαν τους εαυτούς τους να εκφράσουν αυτό τον συγκλονισμό, μετά το τέλος της εκδήλωσης, στους συντελεστές του "Αληθώς".

Για να μετάσχουν και όσοι δεν ήταν παρόντες στον κατάμεστο ναό της Παναγούλας Μπανάτου, το προβάλλουμε ευθύς παρακάτω: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: