e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Περιβαλλοντική Γιορτή η 1η εκδήλωση του δ΄ κύκλου «Αληθώς»


Το Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ» συνεχίζει τις μορφωτικές δράσεις του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κατά το αρχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

Η πρώτη σύναξη για φέτος θα επιχειρήσει να συμβάλει στην οικολογική ευαισθητοποίηση και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 7.45 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του ενοριακού Παρεκκλησίου της Παλαιάς Βλαχέραινας Μπανάτου, περιλαμβάνοντας:

α) Αγιασμό, με το Χέρι του Αγίου Διονυσίου, για την έναρξη των συνάξεων του δ΄ κύκλου δράσεων του Κέντρου. 

β) Ειδική Δέηση υπέρ του Φυσικού Περιβάλλοντος, με την ευκαιρία μάλιστα της Εκκλησιαστικής Ημέρας Περιβάλλοντος κάθε 1η Σεπτεμβρίου, την οποία έχει από ετών καθιερώσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο. 

γ) Επίκαιρη Ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Δωδώνης κ. κ. Χρυσοστόμου, με θέμα: «Τα Λείψανα των Αγίων ως ορατά σημεία αφθαρσίας της Κτίσης»

Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» συνιστά εξαιρετική τιμή για τους συντελεστές του Κέντρου Λόγου, οι οποίοι ευχαριστούν όλους εκ των προτέρων!

[Δημιουργία αφίσας: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: