e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Υφυπουργός Αθλητισμού ο Μπανατιώτης Σταύρος Κοντονής

 συμβαίνει τώρα 
Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγα μόλις λεπτά, ο επανεκλεγείς Βουλευτής Ζακύνθου Χαράλαμπος-Σταύρος Κοντονής, γέννημα του Μπανάτου, ορίστηκε από τον νέο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα Υφυπουργός Αθλητισμού.

Συγχαίρουμε όλοι οι Μπανατιώτες και όλοι οι Ζακυνθινοί τον συντοπίτη μας νέο Υπουργό, ευχόμενοι ειλικρινά να μάς βγάλει ασπροσπρόσωπους, συμβάλλοντας -το κατά δύναμιν- κι εκείνος στην έξοδο της πατρίδας μας από τα δυσεπίλυτα προβλήματα, που την ταλανίζουν! Καλοστερεωμένος και άξιος!

1 σχόλιο:

Διονύσιος Β. Ποταμίτης είπε...

Εὐχόμαστε καλὴ φώτιση, γιὰ ἐπιτυχία στὸ ἔργο του καὶ μακάρι νὰ ἔχῃ τὸν Παπὰ-Μπάμπη στὴ μνήμη του.
Ἂν μποροῦσε νὰ προἄγῃ στηρίζοντας οὐσιαστικὰ καὶ τὰ δύο ἄγνωστα στὴν Ἑλλάδα ἀθλήματα οἰκογενειακά, τὸ μπέιζμπολ/σόφτμπολ, θὰ χαιρόμασταν ἀκόμη περισσότερο γιὰ τὴν ὑπουργοποίησή του.