e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ο ραδιοσταθμός ΕΡΤ Ζακύνθου μετέδωσε το συναυλιακό μέρος της βραδιάς του "Αληθώς" για τον Κάλβο


Μεταδόθηκε σήμερα στις 12:05 μμ, στην ΕΡΤ Ζακύνθου, σε ηχογράφηση από τον Ναό Παναγούλας Μπανάτου, το συναυλιακό μέρος της αφιερωματικής βραδιάς "Έτος Κάλβου: και με φως και με θάνατον· ακαταπαύστως", που πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2019, για τα 150 χρόνια από τον θάνατο του Ποιητή Ανδρέα Κάλβου!

Συμμετείχαν: Παιδική - Νεανική Χορωδία Ζακύνθου, Χορωδία Εκπαιδευτικών Π. Ε. Ζακύνθου. Πιάνο: Δημήτρης Αναστόπουλος. Διεύθυνση: Αντώνης Κλάδης.

Ακούστηκαν έργα των Μίκυ Θεοδωράκη, Δημήτρη Λάγιου, Τιμόθεου Αρβανιτάκη, Αντώνη Κλάδη, σε ποίηση Ανδρέα Κάλβου και Διονύση Σέρρα.

Αμέσως μετά ακούστηκαν τραγούδια από διάφορες συναυλίες του "Αληθώς", στο πλαίσιο της εκπομπής "Η Άννα στη Χώρα της Μουσικής".

Ηχογράφηση: Νίκος Παπαδάτος. Επιμέλεια μετάδοσης: Άννα Καποδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: