e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Εκπροσωπήσεις Οικουμενικού Πατριάρχου κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2020

Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ εκπροσωπήθηκε καθ' όλο τον διαρρεύσαντα μήνα Σεπτέμβριο 2020:

  • Από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Κύριλλο, Ηγούμενο και Πατριαρχικό Έξαρχο Πάτμου, κατά την βάπτιση του τέκνου του ζεύγους Κωνσταντίνου Δημητρίου και Ελένης Αναστασιαδη, η οποία τελέστηκε το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, στον Ι. Ναό Παναγίας Κοιμητηρίων Χώρας Πάτμου. 
  • Aπό τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Βαρνάβα Γρηγοριάδη, κατά τους γάμους του Εντιμ. κ. Πέτρου Βεριόπουλου, Οικονόμου των Πατριαρχείων, μετά της Ευγεν. κ. Μελίσα Κούρτογλου, οι οποίοι τελέστηκαν την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020, στον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου.
  • Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Aμφιλόχιο, Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, κατά την κηδεία του μακαριστού Αρχιμ. Τιμοθέου Σακκά, προηγούμενου της Ι. Μονής Παρακλήτου Πνεύματος Ωρωπού, η οποία τελέστηκε την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020. 
  • Από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Τράλλεων κ. Βενιαμίν σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην Πόλη το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας για την επέτειο των 500 ετών από τον θάνατο του Σουλτάνου Σελίμ Α’.
  • Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, κατά την κηδεία του μακαριστού Πρωτοπρ. Δημητρίου Μποτίνη, η οποία τελέστηκε το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, από τον Ι. Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Μετεώρων Θεσσαλονίκης. 
  • Από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Καισάριο Χρόνη, κατά τους γάμους του Εντιμ. κ. Φίλιππου-Ερέν Ατσικ, με την Ευγεν. κ. Λένα Κάτση, οι οποίοι τελέστηκαν το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Γέλδεγιρμεν Χαλκηδόνος. 
  • Από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Σαμουήλ Εφφέ, κατά τους γάμους του Εντιμ. κ. Βασιλείου Χανίδη, με την Ευγεν. κ. Ισαβέλλαν Τζαρτζάρ, οι οποίοι τελέστηκαν το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Χαλκηδόνος. 
  • Από τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Βαρνάβα Γρηγοριάδη στην ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020, στον Γερμανικό Προτεσταντικό Ναό του Σταυρού (Kreuzkirche), με την ευκαιρία της αναχωρήσεως από την Πόλη της Πάστορος κ. Gabriele Pace.

Δεν υπάρχουν σχόλια: