e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στην κοπή της Βασιλόπιτας των Ελληνικών Κοινοτήτων του Johannesburg

Τζέρμιστον, 22 Ιανουαρίου 2015
VASILOPITA CUTTING AT THE FEDERATION OF HELLENIC COMMUNITIES 
BEATITUDE POPE AND PATRIARCH OF ALEXANDRIA AND ALL AFRICA THEODOROS II. GERMISTON HELLENIC COMMUNITY, THURSDAY 22 JANUARY 2015 
Φωτορεπορτάζ: Πέτρος Νακούζης 

Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος Β΄ μετέβη στην Ελληνική Κοινότητα Τζέρμιστον, όπου στη μεγάλη Κοινοτική αίθουσα και παρουσία των Πρέσβεων Ελλάδος, Κύπρου και Αιγύπτου και όλων των Προέδρων Κοινοτήτων και Σωματείων τέλεσε Αγιασμό κι έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Σωματείων Νοτίου Αφρικής. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης περιεκόσμησε τον Πρόεδρό της κ. Τάσο Χριστοφόρου με τον Σταυρό του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου μετ'  αστέρος πρώτης τάξεως.




























Δεν υπάρχουν σχόλια: