e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης με τους Νέους των Σερρών

Σάββατο Διακαινησίμου 2015
Αποστολή: Μάκης Αδαμόπουλος 


"Αγάπη χωρίς θυσία και μαρτυρία είναι ψευδής θεώρηση της ζωής, είναι κενός λόγος", τόνισε μεταξύ άλλων ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος απευθυνόμενος προς την χριστιανική Νεολαία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Πατριάρχης τέλεσε τον αγιασμό των εγκαινίων του νέου Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως Σερρών και αμέσως μετά απευθυνόμενος προς τους νέους αναφέρθηκε στην πνευματική ελευθερία του ανθρώπου. "Η εσωτερική ελευθερία του ανθρώπου δεν χάνεται", επεσήμανε ο Πατριάρχης και προσέθεσε πως "ο άνθρωπος δύναται και πάσχων να διατηρεί την προσωπική του ελευθερία, αλλά χρειάζεται αγάπη, κατανόηση του πόνου του άλλου και πίστη στον Θεό".








Ολόκληρη η ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη, ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: