e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Θανατηφόρο τροχαίο: Θύμα 28χρονος κάτοικος του Μπανάτου

πηγή: Ημέρα Ζακύνθου | φωτό αρχείου

Άλλος ένας νέος σε ηλικία συμπολίτης μας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, πριν από λίγη ώρα, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Το τραγικό περιστατικό που είχε ως θύμα τον 28χρονο Ε.Ζ.*, κάτοικο εν ζωή Βανάτου, εργαζόμενο σε επιχείρηση πώλησης αγροτικών μηχανημάτων και εργαλείων, στην περιοχή του Μαχαιράδου, έγινε κοντά στη διασταύρωση Πάστρα, γύρω στις 18:45. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Τροχαία Ζακύνθου, ο νεαρός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του νησιού όπου και δυστυχώς εξέπνευσε. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα παραμένουν άγνωστες και εξετάζονται από το Ανακριτικό της Τροχαίας, σύμφωνα με τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών και επαγγελματιών της περιοχής. 


Το βέβαιο είναι ότι ο φόρος αίματος που πληρώνει το νησί στην άσφαλτο, από τις αρχές του καλοκαιριού, είναι βαρύτατος και προβληματίζει αρχές και πολίτες.

------------------------------------------
*Σημείωση ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ

Πρόκειται για τον ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑ ΖΗΒΑ του Διονυσίου και της Διονυσίας. Το Μπανάτο και όλοι οι γνωστοί και φίλοι πενθούν απόψε και συλλυπούνται ολοκάρδια τον πατέρα, τη μητέρα και τα τέσσερα αδέλφια του... Ο Νώντας υπήρξε όλος ένα πλατύ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Θα μας λείψει πολύ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: