e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Δευτέρα του Πάσχα 2018, αναστάσιμοι στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου


Δευτέρα της Διακαινησίμου, 9 Απριλίου 2018, στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω της Ζακύνθου, για την Αναστάσιμη θεία Λειτουργία και τα πολλαπλά "Χριστός Ανέστη", κύκλωθεν του Ποτηρίου της Ζωής και μεταλαμβάνοντες Σώματος και Αίματος του Αναστάντος. 
     Ο λειτουργός Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στην θεία Ευχαριστία, μάλιστα δε -κατά τα ισχύοντα εκκλησιαστικώς- δίχως νηστεία, εξαιτίας της Χάριτος, η οποία επιθυμεί τον άνθρωπο, όχι μακρόθεν, αλλά συμμέτοχο της Χαράς του Κενού Μνημείου! 
     Το ψαλτήρι τίμησαν άξια κι ευγενώς προσφερθέντες οι καλοί ενορίτες μας Ιεροψάλτες κ.κ. Δημήτριος Παπαδάτος και Σπυρίδων Σαρατσένος. 
     Κατά την απόλυση ο Εφημέριος διένειμε στους ευάριθμους εκκλησιασθέντες ευλογημένα κόκκινα αυγά!
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]



























Δεν υπάρχουν σχόλια: