e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Λαμπροτρίτη 2021 τιμώντας τους Αγ. Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη στο Μπανάτο Ζακύνθου

Πρωί Τρίτης της Διακαινησίμου, 4ης Μαΐου 2021, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, τιμήθηκαν σεβαστικά, με αναστάσιμη Ευχαριστιακή Σύναξη, οι κοσμαγάπητοι Άγιοι και Προστάτες της νήσου Λέσβου: Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη. Διπλή Αρτοκλασία προσέφεραν αφενός μεν φιλάγιοι Ενορίτες, αφετέρου δε ομάδα πιστών προσκυνητών από άλλη Ενορία της Ζακύνθου, οι οποίοι ευλαβούνται τους εν λόγω Οσιομάρτυρες. 
     Ομίλησε δι' ολίγων ο λειτουργός Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας για την σταυροαναστάσιμη μαρτυρία των τριών Αγίων και την θαυματουργική - ανακουφιστική παρουσία στις δυσκολίες της ζωής του ανθρώπου της εποχής μας. 'Εψαλε κατανυκτικά ο καλλίφωνος ο Ενορίτης μας Ιεροψάλτης κ. Δημήτριος Παπαδάτος.

ΔΕΙΤΕ ΛΑΜΠΡΗ ΦΩΤΟΘΗΚΗ:


























































Δεν υπάρχουν σχόλια: