e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Έτοιμοι για τη Σύναξη των Ασωμάτων Δυνάμεων στο Παρεκκλήσιο των Ταξιαρχών Μπανάτου












Με βαριά συννεφιά και σφοδρό νότιο άνεμο εσπερίσαμε απόψε στο ενοριακό Παρεκκλήσιο των Αγίων Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Νικολάου, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου, προετοιμάζοντας την αυριανή Ευχαριστιακή Σύναξη προς τιμήν Τους. 

Αύριο, λοιπόν, συν Θεώ, από τις 8 το πρωί έως τις 10.15 περίπου, οι φιλάγιοι, φιλακόλουθοι και φιλάγγελοι, θα λειτουργηθούμε επί το αυτό, αποδίδοντας τιμή και προσκύνηση προς τα Εννέα Τάγματα των Επουρανίων και Ασωμάτων Δυνάμεων, με τον Όρθρο της εορτής, την καθιερωμένη Αρτοκλασία και τη θεία Λειτουργία με σχετική ομιλία!

Θυμίζουμε ότι το πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο οικοδομήθηκε εκ βάθρων το 2009, ως δωρεά της Οικογενείας Παναγιώτου, Αντωνίας και Δημητρίου Στραβοπόδη, εις μνήμην του υιού και αδελφού τους Μιχαήλ, ο οποίος ανεχώρησε νωρίς για την Αιωνιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: