e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ο διευθυντής και μέλη της Ορχήστρας East-West επισκέφθηκαν το Φανάρι




Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος υποδέχθηκε σήμερα, 19 Νοεμβρίου 2019, στην Αίθουσα Ακροάσεων του Ευγενιδείου, τον διευθυντή ορχήστρας και πιανίστα κ. Rostislav Krimer, μαζί με τα μέλη της Ορχήστρας του, East-West, που βρίσκονται στην Πόλη για να πραγματοποιήσουν συναυλία υπέρ φιλανθρωπικού σκοπού. 

Ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον διεθνούς φήμης μαέστρο και τους μουσικούς της Ορχήστρας για την προσφορά τους αλλά και για τη γενικότερη συμβολή τους στην συναδέλφωση ανθρώπων και λαών μέσω της τέχνης της μουσικής. Στη συνέχεια η Ορχήστρα έπαιξε προς τιμήν του Παναγιωτάτου δύο κομμάτια κλασικής μουσικής.

[Φωτογραφία: Οικουμενικό Πατριαρχείο]

Δεν υπάρχουν σχόλια: