e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Ανάγκη αίματος για Ιερέα της Ζακύνθου


Από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου ανακοινώνεται ότι ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Σεμιτέκολος, συνταξιούχος Εφημέριος Ενορίας Γαϊτανίου, νοσηλεύεται από 15νθημέρου στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και μάλιστα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. 

Η Οικογένειά του μέσω ημών ζητά από τους επιθυμούντες να τον βοηθήσουν, να προσφέρουν ΑΙΜΑ, το οποίο χρειάζεται επειγόντως.

Όσοι δύναται να προσφέρουν, μπορούν να μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου "Ο Άγιος Διονύσιος" και να εκφράσουν τα ανθρωπιστικά αισθήματά τους, προσφέροντας ΑΙΜΑ=ΖΩΗ!

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: