e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

«ΙΕΡΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΙ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΕΔΕΣΣΗΣ»

Η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας εξέδωσε το έργο «ΙΕΡΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΙ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΕΔΕΣΣΗΣ».   

Πρόκειται για την πλήρη Ακολουθία του προσφάτως αγιοκαταταχθέντος (23.6.2020) Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης, καθώς και τις ακολουθίες του Παρακλητικού Κανόνος, των Χαιρετισμών και των Εγκωμίων, καθώς επίσης και ειδικής Ευχής, ποιήματα του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. 

Τον Πρόλογο και τον Βίο του Αγίου συνέταξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος. 

Περιλαμβάνονται επίσης μαρτυρίες για το πρόσωπο του Αγίου και θαύματά του, φωτογραφικό και πλήρες μουσικό παράρτημα. 

Η έκδοση κοσμείται με αγιογραφίες του Αγίου και πρωτότυπα διακοσμητικά βασισμένα αποκλειστικά στα ιερά άμφια και τα ιερά κειμήλιά Του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: