e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Οικογενειακές στιγμές με τον Πατέρα της Ορθοδοξίας στη Στοκχόλμη [photos - video]


Όμορφες οικογενειακές στιγμές στη Στοκχόλμη απόψε (28.9.2019), κατά το επίσημο Δείπνο προς τιμήν των Εθελοντών της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας, ευκαιρίας δοθείσης από την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Α΄, για την 50ετηρίδα της Μητροπόλεως αυτής . Ο Πατέρας της Ορθοδοξίας ταξίδεψε από το ιερό Κέντρο ώς την μακράν οικογένειά του και όλοι παρακάθονται τώρα τριγύρω του γεμάτοι χαρά! Μεταξύ τους η Αγάπη! 

Πλην του οικείου Μητροπολίτου κ. Κλεόπα και των συνοδών Αρχιερέων του Πατριάρχου, παρών είναι και ο Αρχιεπίσκοπος Καρελίας και πάσης Φιλλανδίας κ. Λέων.






































Δεν υπάρχουν σχόλια: