e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ροτόντα σε εκδήλωση της "Βυζαντινής Θεσσαλονίκης"


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ροτόντα, σε εκδήλωση της "Βυζαντινής Θεσσαλονίκης", τώρα, μεσημέρι της 19ης Οκτωβρίου 2019

Σήμερα, Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε ο εγκαινιασμός του Παγκόσμιου Δικτύου Βυζαντινών Πόλεων στη Ροτόντα, παρουσία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, δηλαδή η υπογραφή Συμφώνων Συνεργασίας της Βυζαντινής Θεσσαλονίκης με: το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τον Δήμο Ραβέννας, τον Δήμο Λευκωσίας, τη Σερβική Επιτροπή Βυζαντινών Σπουδών, το Κέντρο Κυριλλο-Μεθοδιανών Σπουδών της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών και το Διεθνές Επιστημονικό Δίκτυο Pax Byzantino-Slava. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: