e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Και τώρα ΤΙ για τον Μητροπολίτη πρώην Ζακύνθου;

Κι ενώ περιφερόμασταν σήμερα -μαζί με κάμποσους άλλους Ζακυθινούς-  στους διαδρόμους του Συνοδικού Μεγάρου και στην αυλή της Μονής Πετράκη, ακούσαμε να γίνονται διάφορες προτάσεις στον Μητροπολίτη πρώην Ζακύνθου κ. Χρυσόστομο, τώρα που δεν θα έχει διοικητικές ευθύνες στη Μητρόπολη.

Εκείνος όμως δεν έδινε σημασία, ώσπου κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει:

"Η Ζάκυνθος έχει πολλά και τραγικά προβλήματα, το ίδιο και η πατρίδα μας... Όλοι οσφρίζονται εκλογές. Εεε, λοιπόν θα δω ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι κάτω στο νησί και θα εξετάσω σοβαρά το ενδεχόμενο να ηγηθώ ψηφοδελτίου κοινής αποδοχής. Θα δούμε!..."

Ο Νυχθήμερος

1 σχόλιο:

Διονύσιος Β. Ποταμίτης (Σουμάκης) είπε...

Πάτερ, τὴν εὐχή.

Ὁ Ἐπίσκοπος μας πρώην Ζακύνθου δὲν ἐγκατέλειψε τὸ ποίμνιο τοῦ Ἁγίου μας. Πολὺ ἐνδιαφέρον σχόλιο. Ὀψόμεθα.

Τὴν ἀρχιερατικὴ εὐλογία τοῦ νὺν καὶ τοῦ πρώην νὰ ἔχουμε.