e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Στιγμιότυπα από την εκλογή του Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄

  Σήμερα το μεσημέρι στο Συνοδικό Μέγαρο / Μονή Πετράκη 
Copyright: π. Παναγιώτης Καποδίστριας - http://www.nyxthimeron.com/






























3 σχόλια:

Tasos Zarkadis είπε...

ΠΑΝάξιος! Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι από τις λίγες φορές όπου η εξωτερική εμφάνιση όχι απλά δεν ξεγελάει, αλλά δεν είναι αρκετή για να αποδώσει το μεγαλείο της ψυχής και της αγιότητας που δείχνει αυτός ο Άνθρωπος να κουβαλάει! Πολλά τα έτη!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ είπε...

ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ 2 ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΙΕΡΕΑ, ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ "ΑΞΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΕ"
ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΧΑΜΗΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΙΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΑΞΙΟΣ!

kiki είπε...

Άξιος!