e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας σε τελετή για τα θύματα της τρομοκρατικής επιθέσεως της Νικαίας [video]


Με την παρουσία του Γάλλου Πρωθυπουργού κ. Jean Castex, του Εξοχωτάτου Πρίγκηπα Αλβέρτου του Μονακό, του Προέδρου της Γερουσίας της Γαλλίας, του Δημάρχου της Νικαίας κ. Christian Estrosi και λοιπών επισήμων, πραγματοποιήθηκε σήμερα μια σεμνή τελετή στον λόφο του κάστρου της Νικαίας στη Γαλλία για τα τρία θύματα της τρομοκρατικής επιθέσεως της 29ης Οκτωβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ συνοδευόμενος από τον ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Νικαίας π. Μιχαήλ Σεληνιωτάκη, μαζί με τον Ρωμαιοκαθολικό Επίσκοπο Νικαίας, τον Πρόεδρο της Προτεσταντικής Ομοσπονδίας και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου των Μουσουλμάνων της Γαλλίας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού και ήταν παρόντες στην τελετή μεταξύ περιορισμένου αριθμού επισήμων λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός σε μια σημαντική ομιλία αναφέρθηκε στην τελευταία τρομοκρατική επίθεση που έπληξε τη χώρα ενώ συγκινητική ήταν η τιμητική παρασημοφόρηση των τριών θυμάτων εκ μέρους της Γαλλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: