e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Έτοιμο το Παρεκκλήσι των Ταξιαρχών Μπανάτου για την αυριανή Εορτή, με τηλεμετάδοση λόγω Covid-19


Το Ενοριακό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ταξιαρχών και Νικολάου εν Βανάτω Ζακύνθου (δωρεά Οικογενείας Παναγιώτη και Αντωνίας Στραβοπόδη εις μνήμην του υιού τους Μιχαήλ) πραγματοποιεί αύριο, Κυριακή Z΄ Λουκά, 8η Νοεμβρίου 2020, την ετήσια Σύναξη των αγίων Αγγέλων και Αρχαγγέλων και πασών των Επουρανίων Δυνάμεων Ασωμάτων.
 
Όλα είναι πανέτοιμα στον Ναό γ' αυτή τη Σύναξη, όμως εντέλει δεν θα είναι -για τους πιστούς- σύναξη εκ του φυσικού, αλλά τηλε-Σύναξη, δεδομένου ότι από σήμερα ετέθη σε ισχύ νέα κυβερνητική εντολή για πανελλήνια Καραντίνα, διά τον φόβον του φονευτή Κορονοϊού, που ταλανίζει την οικουμένη.

Η κυριακάτικη Λειτουργία θα γίνει, λοιπόν, συν Θεώ, από τις 8.30 έως τις 10 το πρωί και θα μεταδοθεί από το κανάλι μας στο YouTube. Ακολούθως μπορείτε να δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες αποψινές φωτογραφίες και τον ιντερνετικό σύνδεσμο, μέσω του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε αύριο, από τα σπίτια σας, την απευθείας μετάδοση:

















Δεν υπάρχουν σχόλια: