e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Γκάνα Αφρικής: Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας στο ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου

Το ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην Τέμα της Γκάνας, επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος, Νίκος Δένδιας, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην υπουργική Σύνοδο του ΟΗΕ για την Υποστήριξη των Επιχειρήσεων Ειρήνης στην αφρικανική χώρα, γιορτάζοντας μαζί με τα παιδιά τη χθεσινή ημέρα που ήταν αφιερωμένη στον Άγιο Νικόλαο.

Ο κ. Δένδιας, αφού ευχαρίστησε «τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο και το Ίδρυμά του, τον Βαγγέλη Μυτιληναίο και το Ίδρυμά του και όλους τους πολλούς εθελοντές που έχουν δημιουργήσει μία ζεστή, ελληνική, φιλόξενη γωνιά, για τα παιδιά αυτής της δύσκολης να επιβιώσεις περιοχής», διαβεβαίωσε εκ νέου ότι η Ελληνική Πολιτεία «θα συνεχίσει να συνεισφέρει και να υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια».

«Υποσχέθηκα ήδη ότι θα δώσουμε τα υπόλοιπα χρήματα για να τελειώσει το γήπεδο “Γιάννης Αντετοκούνμπο”, ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν μπάσκετ και μετά θα φτιάξουμε και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Είναι εδώ δυο παλιοί παίκτες (Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά), οι οποίοι θα βοηθήσουν τα παιδιά αυτά να μάθουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν δύο πολύ καλές ομάδες, μία στο μπάσκετ και μία στο ποδόσφαιρο», κατέληξε.








Δεν υπάρχουν σχόλια: