e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Βανάτο Ζακύνθου: Γ΄ Χαιρετισμοί 2024 στον Ναό της Φανερωμένης


Με κατάνυξη και αναπεπταμένα συναισθήματα εψάλη η Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών, στον Ναό της Φανερωμένης Βανάτου, το εσπέρας της 5ης Απριλίου 2024, από τον Εφημέριο π. Παναγιώτη Καποδίστρια και τους Ιεροψάλτες του Ναού κ.κ. Δημήτριο Κάνδηλα, Χρυσοβαλάντη Δρογγίτη και Σπυρίδωνα Δρογγίτη. 
        Ο Εφημέριος ομίλησε κατάλληλα προς τους πιστούς, με θέμα: "Η φέρουσα το δίχως δύση Αστέρι". Μπορείτε να αναγνώσετε την ομιλία ΕΔΩ
        Σημειωτέον ότι στον Ναό φιλοξενείται, ειδικά για την σημερινή Ακολουθία, από σπίτι της Ενορίας, μια μεγαλομεγέθης Εικόνα της Παναγίας της των πάντων Βασιλίσσης.































Δεν υπάρχουν σχόλια: