e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Δελτίο ειδήσεων Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων, 31.3.24

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κος Δημήτριος, την Παρασκευήν, 29ην Μαρτίου, κατά την Β΄ Στάσιν των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, εχοροστάτησε την μεν μεσημβρίαν, εις τον Ι. Ναόν του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου της νήσου Αντιγόνης, το δ’ εσπέρας εις τον Καθεδρικόν Ι. Ναόν της Παναγίας της Ελεούσης Πριγκήπου. Και σήμερον Κυριακήν, Β΄ Νηστειών, 31ην ιδίου, εχοροστάτησεν εν τω αυτώ Ι. Ναώ της Παναγίας Πριγκήπου. 

Εξάλλου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, την Τετάρτην, 27ην Μαρτίου, παρεχώρησε συνέντευξιν για την πορείαν ζωής των Πριγκηποννήσων και τις κοινωνικές και πολιτιστικές εναλλαγές του καιρού μας, εις κλιμάκιον Ελληνικής Εταιρείας παραγωγής «ντοκυμαντέρ» (GRD), εκ Θεσσαλονίκης, υπό τον Εντιμ. κον Πρόδρομον Κοφσανίδην. 

Εκ της Ι. Μητροπόλεως, 31η Μαρτίου 2024






Δεν υπάρχουν σχόλια: